Markov Media is er voor al je zakelijke webgerelateerde diensten.

Wij bestaan sinds 2015 en werken internationaal voor veeleisende professionals in uiteenlopende branches en ontwerpen een op jouw wensen samengesteld webproject. Wij bedienen het segment tussen de kleine ondernemers die zelf op de hobbytafel aan de slag gaan met een website en de grote bedrijven die developers en designers in dienst hebben.

Een webproject bestaat uit alles wat je zakelijk gezien op het internet doet. Een website is hier het belangrijkste onderdeel van, maar ook mail- en social media accounts, nieuwsbrieven, analyse- en marketingtools verdienen evenveel aandacht omdat alles met elkaar samenhangt en met elkaar afgestemd moet zijn op een manier die aansluit bij de bedrijfsvoering en huisstijl.

Wij willen graag je assistent zijn. Zeg maar een soort butler voor je internetzaken. Expertise die we zelf niet in huis hebben, halen we uit een netwerk van getalenteerde zelfstandige professionals, van fotografen tot illustrators. Markov Media is gepassioneerd, innovatief, en gedreven om zich te ontwikkelen, maar luistert tegelijkertijd naar de wens van opdrachtgevers.

Wij zijn er als tussenpersoon voor je webhosting en nemen je letterlijk al het technische werk uit handen. Voorbij zijn dus de telefoontjes en mails naar helpdesks met slecht Engels die je vervolgens met een kluitje het riet insturen. Daarnaast kopen wij webruimte groot in, zodat onze hostingprijzen altijd lager zijn dan die van een individueel hostingpakket.

Bij het bouwen van een website maken we graag de vergelijking met het bouwen van een huis. Deze metafoor gebruiken wij omdat er veel parallellen te vinden zijn, om het complexe proces van concept tot werkend online bouwwerk van een website begrijpelijk te kunnen maken.

Kortom, bij Markov Media weet je zeker dat jouw website het fundament krijgt die het verdient!

 

Curriculum Vitae

"Webtechnologie, infomatiewetenschappen, grafisch ontwerp en ondernemerschap. Enkele vakgebieden die ik altijd boeiend heb gevonden en nu verenig in het werk dat ik doe voor Markov Media. De combinatie kunst en techniek heeft daarbij altijd als een rode draad door mijn werkzame leven gelopen.

In 2005 sloot ik cum laude mijn masterstudie af als ontwikkelaar van software voor audiotoepassingen in de studierichting audio design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (faculteit Kunst, Media & Technologie in Hilversum).

Na een aantal omzwervingen richtte ik Markov Media op (voorheen Big Baboon Web Assistance), een mediabedrijf dat zich voornamelijk richt op webtoepassingen voor de culturele sector. Na een gestage groei werk ik nu voor klanten in uiteenlopende branches, van een hoveniersbedrijf tot vertaalbureau.

Plezier halen uit het bieden van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige hulp in een voor de klant onoverzichtelijk aanbod is daarbij mijn belangrijkste kernwaarde."

Maurik van den Steenlinkedin logo

#Techskills

Front-end
HTML/ CSS
(ES5 & ES6) Javascript
ReactJS
jQuery
CMS / Back-end
Joomla
Wordpress
Strapi
NodeJS
ExpressJS / Koa
PHP
DATA(BASE)
PostgresQL
MySQL
(GEO)JSON
XML
API
RESTful
GraphQL
cURL
Design
Figma
Photoshop
Lightroom
Mapbox
GIS
PostGIS
QGIS
(React) Leaflet
GEOJSON / KML